Potravinová mafie. Vítejte ve škole. ~ Markův blog

Zpravodajský kanál Marka Hovorky

pátek 2. června 2017

Potravinová mafie. Vítejte ve škole.

Vážení, a dnes to bude zajímavé, protože "oslavujeme" půl roku existence pamlskové vyhlášky. A proto, jsem si dnes v automatu zakoupil plechovku, abych se nespálil od Sluníčka. Ale nebojte. Nekoupil jsem ji já. Podplatil jsem dospělého, který mě pak plechovku zadarmo předal. Však alkohol a tabák se přece také děckám nedává.

Jak si vláda kálí na hlavu sama sobě

Ještě než se dostanu k mafii, která se točí kolem pamlskové vyhlášky, jistě nesmím opomenout to, že existuje také projekt Mléko do škol, což je projekt, pod jehož záštitou se mají do škol dodávat mléčné výrobky. A omezení, kterými musí výrobek z projektu Mléko do škol, jen tak něco nesplní. Takže projde jen skutečně kvalitní jogurt, třeba s kousky ovoce. Teď jsem ovšem (jako investigativní reportér zpravodajského kanálu Marka Hovorky) přišel na to, že tento velmi kvalitní produkt, stejně jako rohlík, nebo sušenka BeBe Dobré ráno (není to reklama), neprojde pamlskovou vyhláškou. Jinak definováno - stát dodává něco, co neprochází vyhláškou, která byla stanovena za jeho vědomí a s jeho souhlasem. Prostě bordel.

Chemické reakce

Jestli chcete náhodou vědět, co můžete ve svém krámku na chodbě školy prodávat, tak vám poradím. Vodu ještě nezakázali, ale má se s ní šetřit (nový směr propagandy), takže můžeme čekat utahování opasků i v této oblasti. Ovoce, které má tolik málo cukru, kolik je povoleno asi ani neexistuje, člověk by tipoval jabka, ale pokud jablka zůstanou déle než pár hodin na skladě, začíná automaticky probíhat chemická reakce, která zvyšuje hladinu cukru v jablku, takže se stane neprodejným.

Diskriminace

A právě teď se dostávám k té skutečné mafii. Na víceletých gymnáziích se totiž ukazují občanky, a rozeznává se tak student základky a střední. Na tomto základě se pak (ne)vydává zboží, případně je volaná policie. Čert vem to, že se zde jeví diskriminace mladších žáků. Existuje totiž lepší možnost. Podplácet starší studenty, kteří vám rádi koupí to, co chcete. Je to přitom jednoduché. Stačí když vhodí do automatu peníze, stiskne tlačítko a vytáhne svačinu kompetentní osoba. Ta vám předměty už klidně poskytnout může, to už totiž omezeno není. Více v nákresu.


Na obrázku je znázorněno, že před příchodem vyhlášky mohl i mladší i starší svobodně nakupovat. Po vyhlášce jsme se však vrátili (aspoň teda ti mladší) k nevolnictví, kdy nemáme právo si něco koupit v místě, kde máme otročit. Takže musíme dát peníze a přemluvit staršího, který mě společně s jeho nákupem zakoupí to, co si přeji já. Nákup se pak rozdělí na dvě části - na jeho, a na moji.

Omlouvám se pomaleji myslícím za příliš vysokou hladinu inteligence tohoto článku. Právě proto už vás nebudu dále zatěžovat, na Kajínkovi se pracuje, více již za pár dní... No nic, to bylo dnes všechno, takže končím, mějte se hezky, odebírejte e-mailem, a do zítřeška nashledanou...
Share:

0 komentářů:

Okomentovat

Pravidelní čtenáři

Jízdní řád

Kdy vydávám příspěvky? Už nikdy, jen příležitostně. Žádné pravidelné schéma už není...

ROZHLAS

Elektronická pošta

intercity560@gmail.com